Eerste verjaardag

Ojee, de baby is geen baby meer maar een dreumes geworden! Wat heeft de kleine boef veel geleerd afgelopen jaar en wat is hij gegroeid! Maar wat wil je doen met de verjaardag? De één zegt dat het beter is alles te spreiden over de dag, de ander heeft alle visite liever in één keer. Ik vind dat je je goed moet voelen bij wat je doet en hoe je het doet, maakt dan niet uit.   

 

Wat ik zelf altijd leuk vind is een thema aan het feestje hangen. Iets waar de kleine (of jij) op dat moment dol op is. Bij ons was het bij de eerste verjaardag vooral Nijntje en Woezel en Pip.

 

Bij Blokker hebben ze ontzettend leuke Woezel en Pip feestartikelen en vaak nog in de aanbieding ook (interesse: kijk even via deze link, dan zit je direct op de goed pagina).  

 

Bij Fun en Feest hebben ze voor nog veel meer thema's feestartikelen. Kijk bijvoorbeeld voor NijntjeBoerderijdieren (boerderijbeestjes zoals ze hier worden genoemd) of Bumba. Mocht je een beetje aan de late kant zijn met bestellen: op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is morgen in huis.