· 

Traktatie met auto's

Het gaat zo ontzettend snel: mijn kleine boefje wordt al vier! Bij vier worden hoort natuurlijk een geweldige traktatie. Niet alleen omdat hij jarig is maar ook omdat hij het kinderdagverblijf gaat verlaten. Nu is hij gek op auto's en daar had ik qua traktatie wel een idee bij! 

Boodschappenlijstje

(alles is, via onderstaande linkjes, te koop bij Hema)

 

krijtbord cadeaupapier 

speelgoedauto's
krijtmarker
gekleurd karton A4
plakband
tweezijdig foamtape
schaar
lijm
rozijntjesaardbeistukjes of ontbijtkoek  

 

Wat je waarschijnlijk al in huis hebt:
laptop of computer
printer

 


1. Het PDF bestand hiernaast bevat een sjabloon voor het doosje. Download het en print deze op de vellen gekleurd karton (zoveel als je nodig hebt). 

Download
Sjabloon auto doosje.pdf
Adobe Acrobat document 200.0 KB

2. Knip de sjablonen uit.

 

3. Vouw alle randen om.

 

4. Lijm het doosje in elkaar. Let op dat je een goede lijm gebruikt. Het duurt te lang als je bij elk flapje moet wachten tot de lijm droog is. 

 

5. Vul het doosjes met bijvoorbeeld ontbijtkoek of rozijntjes. Het formaat van het eerder genoemde sjabloon is overigens precies  groot genoeg voor een ontbijtkoek.  

 

6. Vouw de doosjes dicht (lijm is niet nodig).


7. Pak de doosjes (met de opening naar beneden) in met zwart krijtbord inpakpapier en plakband. Zorg dat de bovenkant van het doosjes vrij is van plakband en naden. 

 

8. Pak de krijtmarker en teken langs een liniaal of iets anders rechts, strepen over het midden van de doosjes. 

 

9. Pak de autootjes uit de verpakking en plak een stukje tweezijdig foamtape onder het chassis of de wielen. Als finishing touch kan je nog de naam van of leeftijd van de jarige met de krijtmarker op de traktaties zetten. 


Klaar ben je! Een super makkelijke, snelle, originele en lekkere traktatie. Via het lijstje met benodigdheden aan de bovenkant van deze pagina wordt je naar Hema doorgestuurd. Alles wat je voor deze traktatie nodig hebt, is hier te koop. Lekker makkelijk online bestellen en laten bezorgen of gratis in de winkel ophalen wanneer het jou uit komt. Ik vind het ideaal en ben fan van deze winkel!

 

Ps. Het leuke aan de autootjes van Hema is dat deze voorzien zijn van een terugtrek mechanisme. Mijn kleine boef vind dit erg leuk! 

 

Ik heb op deze traktatie veel leuke reacties gehad en vooral de jongetjes waren er ontzettend fan van. Gelukkig spelen meisjes tegenwoordig ook met autootjes en konden ook zij het waarderen. 

 

Heel veel plezier met trakteren en het in ontvangst nemen van complimentjes!