Rompers

 

Van rompers heb je nooit genoeg! Ik was dan ook blij met iedere romper die ik kreeg. Het maakte niet uit welke maat, ik kon alles gebruiken! Ik moet wel heel eerlijk zeggen dat ik vooral maat 68 kreeg en daar ook heel blij mee was omdat dit de eerste maat was, waarin mijn boefje wat langer bleef zitten. Heerlijk vond ik de rompers van Hema omdat deze stretch zijn en daardoor makkelijk over het hoofdje aan en uit te trekken (en veel leuke designs). 

 

Let bij het kopen wel even op de maat en de lengte van de mouwen. Het is zonde een romper met lange mouwen te kopen die pas midden in de zomer gedragen kan worden. Gemiddeld kunnen de volgende maten aangehouden worden:

0-1 maand maat 50

1-2 maanden maat 56

2-4 maanden maat 62

4-6 maanden maat 68

6-9 maanden maat 74

9-12 maanden maat 80