Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Bonnen zijn altijd handig om te krijgen! Zelf bewaarde ik ze vaak en kocht er iets in de loop naar de eerste verjaardag van zoals slaapzakjes en kleding. Leuke winkels om een cadeaubon van te krijgen zijn:

 • Hema
  Hema heeft ontzettend leuke babykleding. Daarnaast verkoop Hema ook praktische artikelen als slaapzakjes, lakentjes, aankleedkussen, kledinghangers, krabwantjes, boxkleden, kruikzakken, stopcontactbeveiligers, luiertassen en autostoeltjes. Een cadeaubon van Hema komt echt altijd wel van pas. Bestel  hier je Hema cadeaubon online

 • Your Surprise
  Een super originele bon waaraan je als kraamcadeau niet zo snel denkt... Maar bij een nieuw kindje hoort veelal ook een nieuw naambordje voor bij de voordeur. Ben je creatief en weet je zeker dat de aanstaande ouders jouw smaak waarderen kan je er natuurlijk zelf één samenstellen. Zo niet, geef dan een bon (en bestel die hier). Mocht er toch op het naambordje al 'familie ...' staan, kan de bon ook besteedt worden aan iets anders zoals een gepersonaliseerd mijlpalenkleed, badcape, knuffel of badjas.  
 • Babypark
  Babypark is één van de meest bekende babyspeciaalzaken. Babypark verkoopt online maar heeft ook 9 fysieke winkels waarvan de kleinste 3.000 m2 en de grootste maar liefst 13.000m2: een walhalla voor (aanstaande) moeders met een baby!! Bestel je Babypark cadeaubon hier online.
 • Zalando
  Online shoppen voor de schattigste jurkjes, mooiste truitjes en leukste broekjes? Daar wordt iedere moeder gelukkig van (of ze gebruikt het voor zichtzelf... dat kan natuurlijk ook!). Een cadeaubon van Zalando is uitermate geschikt als kraamcadeau. Bestel hier je cadeaubon online
 • Bol.com
  Bol.com kennen we allemaal wel. Zij hebben alles: echt alles! Dit geldt ook voor moeders! Zo bestelde ik vanaf mijn kraambed de artikelen die onze kraamzorg aanraadde. De volgende dag had ik het in huis, geweldig! Cadeaukaarten van Bol.com vindt je hier.  
 • Bongo
  Een bon van Bongo is niet speciaal leuk voor de baby maar zeker wel voor de kerstverse ouders! Geef deze samen met een tegoedbon voor een avondje oppassen en je hebt zeker één van de beste kraamcadeaus die er bestaat. Jij past op de kleine boef en de ouders kunnen even samen op pad. Al is het maar voor een paar uurtjes (high tea of lunch), het is fijn om even samen te zijn. Bestel hier je giftcard voor Bongo online.