Baby boeken

Boe! van Matthew van Fleet

Van boeken heb je nooit genoeg en dit boek was dan ook al snel favoriet (nu drie jaar later ziet het er niet meer uit en heb ik al een nieuwe gekocht voor ons tweede boefje). Het boek zit vol 'activiteiten' zoals een eendje met geluid, schuifelementen waardoor beestjes in het boek bewegen, stofjes om te voelen en niet te vergeten: op iedere bladzijde een muis (goed zoeken dus!). Een boek voor eindeloos plezier!

Gepersonaliseerd boek

Boeken zijn geweldig en met voorlezen kan je niet vroeg genoeg beginnen. Hoe leuk is het als de naam van de kleine boef is verwerkt in het boek? Ik vond het een geweldig en onzettend origineel cadeau (en heb het zelf ook al een aantal maal als cadeau weg gegeven). Kijk hier eens naar de mogelijkheden! Zelf ben ik echt fan van het Woezel en Pip babyboek! In dit boek is niet alleen ruimte voor de naam maar ook voor een foto en persoonlijke boodschap. Een onvergetelijk cadeau voor de rest van het leven!