Lodger slofjes

Ik ben zo ontzettend fan van deze website! Zeker voor kleintjes, geboren in de winter, zijn de artikelen van Lodger echt een aanrader en zouden op iedere uitzetlijst voor de baby moeten staan!!

 

Slofjes

Persoonlijk ben ik van mening dat vooral de slofjes een plaats op iedere uitzetlijst horen te krijgen. Ze zijn niet alleen lekker warm maar ook nog eens super leuk om te zien! Doordat de sluiting van klittenband is, geen gepriegel met de kleine voetjes om aan te kijken en ook geen risico dat de kleine boef ze zelf uit krijgt. De slofjes zijn er in de maten 0-3 maanden, 3-6 maanden, 6-12 maanden en 12-18 maanden. De grotere maten zijn voorzien van kleine rubberen nopjes aan de onderkant zodat de kleine niet zal uitglijden bij het (leren) lopen. Mijn kleine boefje heeft ontzettend lang met deze slofjes gedaan. Ze zijn lekker warm in de winter, handiger aan te trekken dan schoenen en te wassen als ze vies zijn! 

 

Ze zijn er in verschillende kleurtjes en motiefjes waardoor er voor iedereen wel iets bij zit. De slofjes zijn wat aan de prijzige kant (rond de €12,00) maar zeker het geld waard! Mijn kleine man had de hele winter lekker warme voetjes! 

 

Sjaal, Muts en Wanten 

Naast de slofjes heeft Lodger ook bijpassende sjaalswanten en mutsjes: lekker warm en super schattig!! Ook deze warme artikelen zijn er in de maten 0-3, 3-6 en 6-12 maanden. De laatste maat is trouwens ook daarna nog makkelijk te gebruiken. Mijn peuter van twee loopt nog steeds met de sjaal!

 

Handenwarmer

Zoals jullie misschien wel door hebben, heb ik het snel koud. Dit is me dan ook een uitvinding waar ik heel enthousiast van werd: een handenwarmer voor de kinderwagen! Deze warme 'lap' maak je vast aan de duwstang van de wagen. Er ontstaan twee gaten in waar je je handen in kan doen. Heerlijk warm en toch je handen vrij als je kleine boefje je nodig heeft. Ik heb deze handenwarmer zelf heel veel gebruikt. De binnenkant is van hetzelfde stofje als de voering van de mutsjes en sjaals. Ook hier zijn de kleuren weer passend bij de overige artikelen. Als je wil, kunnen jij en de kleine helemaal in dezelfde stijl lopen!

 

Behalve al deze warme dingen, heeft Lodger nog veel meer! Ook voor de zomer kan er genoeg gekozen worden! Neem bijvoorbeeld lakentjes, slaapzakjes, hydrofiele doeken, benodigdheden om in te bakeren, kleding, schoentjes en badcapes.

 

Een bezoekje aan deze website is echt de moeite waard! 

 

Lodger