My Carry Potty

Onze kleine boef van twee zit regelmatig op het potje (voor het gemak noemen wij dit thuis een po). Natuurlijk is hij nog niet zindelijk maar het komt steeds vaker voor dat zijn luier droog weer uit gaat. Zijn grote boodschap doet hij vrijwel niet meer in zijn luier. Hij wacht daarmee echt tot hij op een potje zit. Maar hoe gaan we dit nu doen als we negen uur moeten rijden tot onze vakantiebestemming? Na een zoektocht op internet vonden we onze 'koeienpo'. Deze hebben we direct besteld en wat een geweldig ding! Ik snap wel waarom dit artikel Goud heeft gewonnen in de Baby & Pregnancy Award 2016.

Het potje is licht, heel gemakkelijk mee te nemen (ook door de peuter zelf) en lijkt net een klein koffertje. Als je hem opent, is het net een gewoon potje waar de kleine makkelijk zelf op kan gaan zitten. Mocht hij iets gedaan hebben, kan het waterdichte potje gewoon worden gesloten en thuis worden schoongemaakt (wat trouwens ook heel gemakkelijk gaat). De hele vakantie heeft ons kleine boefje lekker op zijn 'koeienpo' gezeten en ook thuis blijft hij dit een hele ervaring vinden. My Carry Potty ligt nu achterin de auto. Mocht er nood zijn, zijn wij in ieder geval voorbereid! 

Het potje is er trouwens in verschillende leuke dieren. Behalve de 'koeienpo' is er ook een lieveheersbeestje, een bijtje en onwijs leuke pinguïn (toen ik het potje kocht was deze er niet maar anders had ik deze genomen)!

Wat trouwens ook heel erg leuk is, is de beloningskalender van Woezel en Pip. Bij de kalender zitten 240 stickers die de kleine boef kan plakken als hij iets op het potje gedaan heeft. Wij gebruiken de kleine Woezel en Pip stickers voor de kleine boodschap en grote Cars stickers (gekocht bij de Action) voor de grote boodschap. Ons boefje verdient graag stickers en gaat dan ook graag op de po. Nu heel hard hopen dat hij snel zindelijk wordt!

Luxe rondreizen op maat.