Zwangerschapsboxen

Natuurlijk kennen jullie ze allemaal: de zwangerschapsboxen! Ben je zwanger, schrijf je in via de volgende websites en ontvangen die boxen vol goodies (helemaal gratis)!
De Blije Doos
Deze box mag je bij Prénatal ophalen als je drie à vier maanden zwanger bent. Het leuke aan deze doos vond ik het bijbehorende abonnement op het tijdschrift Wij Jonge Ouders (inclusief de magazine specials 'Eén Jaar!' en 'Peuter / Kleuter). Naast handige producten zoals een Philips Avent fles en een proefverpakking Pampers, zitten er ook leuke waardebonnen in voor bijvoorbeeld een gratis mutsje met naam! Klik hier om de Blije Doos aan te vragen!
Babytas van Kruidvat
Deze tas vol handige babyspulletjes is ook echt een leuke! Je krijgt bij deze tas bijvoorbeeld Kruidvat huismerk luiers, wasgel en lotiondoekjes. Je dient wel een Voordeelkaart te hebben om de tas aan te vragen maar geloof mij, deze kaart is geen overbodige luxe! Als de kleine er eenmaal is, zal je deze winkel nog vaker bezoeken (en daarmee punten sparen voor korting of leuke cadeaus). Klik hier om de tas aan te vragen!
De Ouders van Nu Zwanger- en Babybox
Dit is niet één maar twee boxen en echt een aanrader! Ze zitten vol handige spulletjes (bij mij zat er onder andere een thermosfles in die ik vaak gebruik), tijdschriften en aanbiedingen (voor bijvoorbeeld Center Parcs). De boxen zijn op te halen bij Blokker (vaak zie je ze al staan in de etalage). Bijkomend voordeel is dat je er ook een tegoedbon van €5,00 van Blokker krijgt! Handig gezien ze daar tegenwoordig heel veel babyproducten verkopen (Difrax, Happy Horse en Pampers). Deze boxen kan je aanvragen tot en met je uitgerekende datum.  Klik hier om deze leuke boxen aan te vragen!
Hallo Mama cadeaupakket van Jumbo
Ben je zwanger? Vraag dan hier het Hallo Mama momentenboek aan. Na ontvangst van het ophaalbewijs, krijg je het boek in de Jumbo supermarkt. Ben je al bevallen, vraag dan hier de Hallo Mama Babydoos aan. Zelf ben ik niet bekend met dit pakket maar ik hoor jullie reacties natuurlijk graag!
De Kiekeboebox van Plus
Speciaal voor jonge ouders heeft Plus een box boordevol baby- en kraamproducten. Ook deze box bevat een aantal waardebonnen. In tegenstelling tot veel andere boxen, kan je deze pas aanvragen als je kleintje geboren is en maximaal twee maanden oud. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik er de eerste twee maanden niet aan gedacht heb, maar het is gratis dus waarom zou jij het niet doen? Klik hier om deze box aan te vragen.
Babycadeaus van Hoogvliet
Mocht je in de eerste maand na de geboorte van je kleintje bij een Hoogvliet in de buurt zijn, stap dan gewoon even binnen met het geboortekaartje. Je ontvangt behalve een paar cadeautjes ook een aantal kortingsbonnen die het eerste jaar te gebruiken zijn voor onder andere: luiers voor vlak na de geboorte, een potje fruit en monddoekjes voor als de kleine boef vier maanden oud is, diksap met zes maanden en korting op een kindertaart als de kleine 1 jaar wordt!
Cadeaupakket van Baby-Dump
Ik vond dit een geweldig pakket! Het zat vol met handige dingetjes voor als je kleintje iets ouder is. Lepeltjes, sokjes en handige bewaarbakjes waren er bijvoorbeeld een onderdeel van. Met een compleet ingevulde bon (klik hier) kan je gewoon naar de winkel om hem op te halen. Je bent trouwens totaal niet verplicht ook iets in de winkel te kopen als je het pakket in de winkel ophaalt. 
Gratis romper van Zeeman
Ontvang een gratis rompertje als je kindje geboren is. Vul via de website je gegevens in en ontvang een waardebon om het rompertje mee op te halen. Ik koos zelf een iets grotere maat zonder mouwtjes voor de zomer. Eerlijk is eerlijk, rompers heb je nooit genoeg en een Zeeman heeft iedereen wel in de buurt!
Beschuit met muisjes bij Albert Heijn
Is de kleine geboren, laat het geboortekaartje dan aan de service balie van jouw Albert Heijn zien. Niet alle filialen doen mee maar als ze wel mee doen, ontvang je twee rollen beschuit en een pak roze of blauwe muisjes!

 

Zelf heb ik een aantal van bovenstaande pakketten aangevraagd en heb veel spullen met plezier gebruikt! Vooral de luiers zijn ontzettend fijn om te proberen. Gebruik je de artikelen niet, kan je ze natuurlijk altijd nog aan een goed doel schenken!